19 Eylül 2016 Pazartesi

BRIDGET JONESun BEBEĞİ MÜKEMMEL

       
 Bridget Jones serisinin özel bir hayranı olduğumu saklayamayacağım. Kitap ve film elbette ki aynı değil ama film kitaba farklı bir tat katmıştır her zaman. Uzun yıllar ve spekülasyonlardan sonra serinin üçüncü filmi izleyici karşısına çıktı .Rene Zellweger 'in kilo almak istemediği için filmde yer almayacağı bile söylendi ki bu bile kendi başına büyük bir skandal olurdu.Sonuç olarak film tam kadro olarak karşımıza çıktı.
   Öncelikle şunu söylemeliyim filme düşük beklentilerle gitmiştim çünkü serinin ikinci filmini biraz başarısız bulmuştum .Yavan ve heyecansız bir anlatımı vardı ve kitabın yakınından bile geçememişti.
Ancak bu üçüncü film tam anlamıyla mükemmel bir yapım. Eğlenceli,komik ,akıcı,renkli.Film boyunca gülmediğiniz sahne yok gibi.Renee Zellweger yine  tüm komedi yeteneğini ortaya koymuş ve Bridget Jones 'u eşşiz hale getirmiş.Gelelim filmimizin konusuna.
   Bridget 30'lu yaşlarını çoktan geride bırakmış, Marc'dan ayrılmış ve her zamanki gibi yalnızlar klübüne geri dönmüştür.40. yaş gününü bir talihsizlik eseri yalnız kutlamak zorunda kalır.Bunun üzerine 30'larındaki ofis arkadaşının spa hafta sonu teklifini kabul eder.Fakat arkadaşı ona büyük bir sürpriz yaparak onu müzik festivaline götürür. Bolca müzik,yağlı yemekler,bira ve çamur içinde Bridget yeniden gençlik günlerine döner.Bu arada yakışıklı bir Amerikalı ile tanışır ve ortamın rehavetine de kapılarak onunla birlikte olur.
   Şehre döndüğünde iş hayatına karabasan gibi çöken yeni  hipster patronu ve onun ekibiyle zorlu anlar yaşamaya başlar ve Marc Darcy ile tesadüfen bir vaftiz töreninde karşılaşır.Onunla da zayıf bir anında birlikte olur. Kısa süre sonra Bridget kilo almaya başlar ve arkadaşı ona hamile olabileceğini söyler.Evet Bridget Jones hamile kalmıştır. Fakat baba kim bilemiyordur. Baba adaylarına durumu anlatmaya çalışırken bir yandan da korkunç patroniçesiyle uğraşmak zorundadır ve kendini bir dizi komik olaylar zincirinde bulur.
     Bol bol gülmek, eğlenmek ve iyi zaman geçirmek istiyorsanız Bridget Jones tam size göre. Şiddetle tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder